Elk project is anders. RealQ kiest dan ook een aanpak die past bij uw sector

Toch komen er bij elk project veel beslissingen kijken. Denk bijvoorbeeld aan keuzes in het ontwerp, bouwplan en natuurlijk op het gebied van duurzaamheid. Liever geen kopzorgen? Wij hakken de knopen voor u door. 

Onze opdrachtgevers opereren in verschillende sectoren

We werken graag voor nationale en internationale beleggers, gebruikers, ontwikkelaars en eigenaar/gebruikers. Het team van RealQ kan inmiddels terugkijken op een grote hoeveelheid projecten in de volgende sectoren:

✓ Kantoren
✓ Logistiek
✓ Industrie
✓ Healthcare
✓ Hotels
✓ Woningen
✓ Zorgvastgoed

In welke sector u ook actief bent: RealQ denkt met u mee. Of het nu om planontwikkeling, ontwerpmanagement, planning, budget- en kwaliteitsbewaking of organisatie- en risicobeheersing gaat. 

Bovendien hebben wij oog voor duurzaamheid. Van het opwaarderen van energielabels, het behalen van een Breeam-certificaat tot het loskoppelen van gebouwen van het gasnet: wij zetten uw ambitie om in resultaat.

Maken wij binnenkort voor u het verschil? 

Schakel de bouwkundig onderlegde specialisten van RealQ in. Benieuwd naar onze aanpak? U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Neem contact op
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in