Het gebouw van de toekomst richt zich op de mens en zijn omgeving

De wereld waarin we leven verandert in een steeds sneller tempo. De vraag is: hoe speelt u daarop in met uw (toekomstige) gebouw? RealQ zet uw ambities op het gebied van duurzaamheid om in resultaat. 

RealQ vertaalt uw doelen naar praktisch duurzaamheidsadvies

Duurzaamheid staat hoog op de agenda, ook in de bouw. Gebouwen worden steeds slimmer, zijn vaker gemaakt van duurzame materialen en moeten bovendien energiepositief, gezond en CO2-neutraal zijn. Kantoren moeten vanaf 2023 zelfs energielabel C hebben. Genoeg werk aan de winkel dus. 

Is uw gebouw klaar voor de toekomst?

Tegenwoordig is duurzaam bouwen de norm. De overheid zet volop in op het gebruik van duurzame basisprincipes. Niet alleen energiezuinigheid, maar ook materiaalgebruik en leefbaarheid zijn aan de orde. RealQ evalueert dan ook hoe uw gebouw en/of bouwproces ervoor staat.

Wat zijn uw doelstellingen op het gebied van duurzaamheid? Gaat u voor het BREEAM-NL-label voor een duurzaam gebouwde omgeving? Of wilt u energielabels opwaarderen en bestaande gebouwen van het gasnet loskoppelen? Wat uw ambities ook zijn: RealQ zorgt voor resultaat. 

Benieuwd hoe u kunt verduurzamen?

Schakel RealQ in voor een praktisch duurzaamheidsadvies. Benieuwd naar onze aanpak? U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Neem contact op
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in