Hoe haalbaar is uw project? RealQ brengt de risico's in kaart

Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop of huur van een gebouw? En hoe ziet u dit terug in de exploitatielasten en opbrengst? Met een haalbaarheidsonderzoek maakt u een weloverwogen beslissing. 

Krijg inzicht in de haalbaarheid van complexe projecten

Wat is het potentieel van uw project? Om slimme keuzes te maken, is het belangrijk om de sterke punten, zwakke punten, kansen en risico's van een gebouw in kaart te brengen. Wilt u zeker zijn van uw zaak? Schakel RealQ in voor een gedegen haalbaarheidsonderzoek. 

Van ambities naar heldere projectkaders

Het haalbaar maken van projecten is één van onze sterke kanten. Wij zetten ambitities om in plannen en zijn in staat om wensen en eisen te verwerken in heldere projectkaders. Zo krijgt u grip op complexe of omvangrijke projecten. 

Wij verliezen de realiteit nooit uit het oog. Bij de financiële doorrekening kijken we naar investeringen, exploitatielasten maar ook naar zaken als opbrengst, marktconformiteit en draagvlak binnen de verschillende stakeholders.

Zeker zijn van uw keuze? 

Laat een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren door RealQ. Benieuwd naar onze aanpak? U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Neem contact op
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in