Houd uw bouwproject in elke fase onder controle

Staat u vlak voor de realisatie van een bouwproject of renovatietraject? RealQ spreekt de taal van aannemers en adviseurs, creëert rust en beperkt de risico's. Met solide bouwmanagement houden wij uw project onder controle.

RealQ is uw deskundige partner voor solide bouwmanagement

Wij spreken niet alleen de taal van aannemers en adviseurs, maar verplaatsen ons ook eenvoudig in de verschillende stakeholders die bij uw project betrokken zijn. Wilt u tijdens elke projectfase weten wat er speelt en wat de consequenties van onverwachte gebeurtenissen zijn? Schakel de bouwkundig onderlegde projectmanagers van RealQ in. 

Meer rust, meer kwaliteit en minder risico's

Kiest u voor bouwmanagement door RealQ? Dan krijgt u een vast contactpersoon die uw project onder controle houdt en de kwaliteit bewaakt. Door het bouwproces strak te begeleiden en te overleggen met stakeholders, blijven risico's beperkt. Dat geeft rust bij onze opdrachtgevers. 

RealQ draagt graag bij aan slimme, innovatieve, duurzame en kostenbesparende oplossingen. Wij helpen u onder andere bij: 

✓ Planontwikkeling
✓ Ontwerpmanagement
✓ Planning
✓ Budget- en kwaliteitsbewaking
✓ Organisatie
✓ Risicobeheersing

Een professionele bouwmanager nodig?

RealQ staat voor betrouwbaar en solide bouwmanagement. Benieuwd naar onze aanpak? U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

meer informatie
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in