Flexibel en proactief in elke fase van uw project

Bent u op zoek naar een gedreven projectmanager die binnen de gestelde kaders uw doelen behaalt? Een bouwkundige professional, die de taal van aannemers en adviseurs spreekt? RealQ gaat voor het beste resultaat.

Proces- en projectmanagement voor de gebouwde omgeving

Projectstructuren opzetten en vooraf gestelde doelen behalen. Daar zijn wij goed in. In elke fase van uw project kunt u op volledige ondersteuning en één aanspreekpunt rekenen: van initiatief tot de periode na realisatie. Bovendien nemen wij besluiten aan de hand van gefundeerde adviezen.

Zo gaan de projectmanagers van RealQ te werk

Tijdens het project onderhouden wij het contact met betrokken partijen, zoals architecten, constructeurs, gebruikers, gemeentes en provincies. Ons doel? Zorgen dat uw project slaagt en het gebouw aan alle eisen voldoet. Als alle partijen tevreden zijn, vergroot dit namelijk uw kans op zakelijk succes. 

Vuistdikke rapporten of wollige taal? Daar hoeft u bij RealQ niet bang voor te zijn. Deskundig en direct gaan wij voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan (en blijven). Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning op de volgende gebieden: 

✓ Planontwikkeling
✓ Ontwerpmanagement
✓ Planning
✓ Budget- en kwaliteitsbewaking
✓ Organisatie
✓ Risicobeheersing

Uw project uit handen geven? 

Schakel de bouwkundig onderlegde specialisten van RealQ in. Benieuwd naar onze aanpak? U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Neem contact op
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in