Hoe ziet het kostenplaatje van uw vastgoedproject eruit?

Een goede begroting is cruciaal en voorkomt later in het proces vervelende verrassingen, bijstellingen of stagnatie. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat: RealQ brengt de bouw- en/of stichtingskosten voor u in kaart.

Houd grip op uw vastgoedproject met een heldere begroting

Bij vrijwel elk vastgoedvraagstuk is het kostenaspect van essentieel belang. De hoogte van de investering heeft nu eenmaal veel invloed op de business case en de haalbaarheid van de plannen. Of het nu om nieuwbouw, herontwikkeling, verduurzaming of een renovatie gaat. 

Solide advies van bouwkundige specialisten

Voordat u een klap geeft op een vastgoedproject, wilt u natuurlijk inzicht hebben in de bouwkosten en/of stichtingskosten. Denk aan een uitbreiding in een bestaand gebouw, slopingskosten of het aanleggen van een inrit. En heeft u al gedacht aan de benodigde vergunningen en verzekeringen? Zonder heldere begroting heeft u al snel geen grip meer op het kostenplaatje. 

RealQ staat stevig in de markt en heeft dagelijks te maken met bouwkosten. Met onze praktische benadering, bouwkundige achtergrond en actuele database verstrekken wij u altijd solide advies. 

Een begroting voor uw project laten maken? 

Schakel de bouwkundig onderlegde specialisten van RealQ in. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Neem contact op
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in