De aan- of verkoop van vastgoed is een weloverwogen keuze

Daarom wilt u natuurlijk in een vroeg stadium bekend zijn met de risico's rondom de transactie. Benieuwd wat de red flags zijn bij uw aankoop of verkoop? RealQ brengt ze in kaart en bewaakt de gemaakte afspraken. 

Met een technische beoordeling maakt u slimmere keuzes

Stel: u koopt een bestaand gebouw voor uw groothandel. Dan wilt u er natuurlijk niet na twee jaar achterkomen dat het dak verrot is of de palen onder de fundering gebroken zijn. Om dat te voorkomen, is een technische beoordeling - ook wel due diligence - van het object onmisbaar. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt. 

Kom niet voor verrassingen te staan

Wat zijn de directe kosten over een eerste periode van exploitatie? Hoe staat het nu echt met de kwaliteit van het object? En welke red flags mag u niet over het hoofd zien? De specialisten van RealQ zoeken het tot op de bodem uit. Het resultaat? Een helder rapport dat uw positie verstevigt.

Bovendien kunnen we tijdens de transactie de afspraken bewaken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij de aankoop of verkoop van uw object.

Een technische due diligence laten uitvoeren?

Schakel de bouwkundig onderlegde specialisten van RealQ in. Benieuwd naar onze aanpak? U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Neem contact op
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in