Van schetsplan naar haalbaar plan voor nieuwbouw of renovatie

Van het ontwerp tot de benodigde berekeningen en vergunningen: er komt veel kijken bij de start van een project. Wilt u de vaart erin houden én de kwaliteit waarborgen? Schakel RealQ in voor ontwerp en engineering. 

Ontwerp en engineering door bouwkundige specialisten

Als de projectkaders eenmaal gesteld zijn, is het belangrijk dat iemand de plannen uitwerkt om de realisatie te starten. Denk aan het maken van een ontwerp, het opstellen van berekeningen en het aanvragen van een vergunning. RealQ neemt dit werk eenvoudig voor u uit handen. 

Schakel een onafhankelijk en hands-on team in

Grip houden op de uitvoer van uw project? Met een vaste keten van partners zijn wij in staat om ontwerp, engineering en bijvoorbeeld het aanvragen van een omgevingsvergunning voor u te verzorgen. Van een eenvoudige renovatie tot een complete nieuwbouw van uw vastgoed.

RealQ werkt samen met architecten, constructeurs en adviseurs op het gebied van brandveiligheid en duurzaamheid. Samen vormen wij een onafhankelijk en hands-on team van bouwkundige specialisten. 

Ontwerp en engineering uit handen geven? 

RealQ denkt op elk niveau met u mee. Benieuwd naar onze aanpak in ontwerp en engineering? U bereikt ons via +31 6 21 112 978 of info@realq.nl. Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Neem contact op
Onvoldoende capaciteit in uw eigen team?

Schakel de bouwkundig onderlegde professionals van RealQ in